Annie Welin

Allsång

               

Igår åkte jag in efter jobbet och mötte upp tjejerna som jag inte sett på en evighet och kollade på allsången i Linneparken. Så cozy :)))

 

 

m a l m ö

                 

                   

             

Hello!

Malmö var verkligen något av det bästa so far, vi kom dit tidigt och började med en lunch i solen! Senare spenderades timmarna genom att mest shoppa och hitta till alla ställen vi ville se haha, vi hittade dock allt och satte oss i folkets park till musik och hade det bara väldigt bra. Till sist hamnade vi vid hamnen och såg solen gå ner.. Ganska fint :-) Jag var hemma runt 11-tiden och idag var det jobb, sista veckan!

 

sjuttonde juli

Hej på er alla!

Idag har jag jobbat as usual till 4! Fick en rundvandring på ett museum osv, hyfsat bra ändå. Drog direkt hem och och sprang en bit, ganska så varmt och jobbigt :)) Lite senare fick jag thaimat som beställt och nu ligger jag här och väntar på nellie som ska hämta glass åt mig på vägen hit, får väl se hur det går. Ikväll ska vi väl mysa, oklart <33 Imorgon är det EN jobbdag kvar och sedan är det Malmö på lördag, åhh nu tack. 

vi hörs!

 

x4

måndag

HOLA, idag jobbade jag mellan 10-16 som vanligt och hade en aning bra dag :-)) Det mesta gick fel haha, men imorgon blir det fler intervjuer osv, braa jobb. Atm kollar jag allt man kan göra i Malmö, jag och bästis åker dit på lördag och jag längtar SÅÅÅ mycket!! En heldag med shopping och mat, kan inte bli bättre. 

Hoppas ni mår bra

13-7-14

Igår var det fest någonstans i alvesta, det var lika kul som vanligt! Imorgon ska jag jobba och så kommer antagligen hela veckan se ut:-) 

               

                   

12 - 3

jobbat 3 dagar, 12 kvar :-)) Idag var det dock en helt okej dag, skönt. Ikväll ska jag även en runda till nellie. Resterande dagar är det jobb och helgen kommer bli helt kanon! 

                     

Midsommar i NY, vill tillbaka alla dar i veckan. 

work

tja

jobbade mellan 10 - 16 vilket var ganska gött. Börjar mer eller mindre komma in i jobbet, imorgon ska vi på intervjuer osv. Annars har jag tränat, ganska gött det med. Jetlagget ( jetlag, jetlagg.. ) börjar lugna sig, har sovit en hel natt för första gången omg. 

PUSS

glad

                           

 

Igår åkte jag tidigt till växjö och lunchade med ville och jossan. Gick genom stan och kollade runt lite, skönt att vara tillbaka! 
Kvällen gick åt att kolla fotbollen och runt 1-tiden inatt tog vi cyklen till sjön och tog ett dopp, inte kallt nej :-))

Hoppas ni mår jättebra!

 

home

Sista dagen var jag med zoe och linnea så mycket det bara gick, åh vad jag kommer sakna dem.. Vi åt massa gotte och låg i poolen hela dagen tills en storm drog in över området så det gick från blå himmel till rena kaoset :)) Planet gick halv 12 på kvällen/natten vilket var ganska bra och landade på morgonen igen. Åkte till emporia och åt en massa sen direkt hem! Så skönt att komma hem igen efter 3 helt otroliga veckor i usa. Lägger in alla bilder en dag framöver, nu ska jag snart hämta nyckeln till mitt jobb och sen börjar det nästa vecka! Imorgon ska jag till Växjö och äntligen träffa mina tjejer, som jag längtat! Ha en bra helg!

                           

Allt som följde med + att en hel del ligger i tvätten och lite överallt. 

 

Bye

Har börjat packa smått och insåg ganska snart att jag har bra med övervikt :/ idag är därför planerna att hitta en till väska och sen ska jag börja ta förväl:(( gråter inombords, Sverige låter ej så lockande

So is it wrong to dance this line

Hejhej! Ligger just nu i soffan och har precis kollat på bio, the fault in our stars.. oh god vad jag grät. Himla bra, väldigt sorglig :-) Annars idag har jag inte gjort mycket, växlat mellan poolen och hängmattan. Det har varit så förbannat jäkla varmt, runt 38 grader i solen, så har väl mest gått runt och klagat haha. Drog även ut på en pw men hann ej långt innan jag vände pga värmen :-) 

Ha det bra!

                 

 

 

                       

 

Upp