Annie Welin

vad vill du säga när allting är sagt

Hej bloggen. Vet inte egentligen hur jag mår just nu och har inte så mycket att säga heller. Men allt går vidare antar jag. Veckorna har rullat på som vanligt med en massa stress med prov och inlämningar. Har skrattat med mina bästa vänner och mått helt okej för att sedan sakna så jag går sönder. 

Just nu skriver jag en svenskainlämning som är på ett ungefär 5 veckor försenad och försöker lära mig lite mer om socialpsykologi. Allt arbete med vår föreläsing nästa vecka tar nog heller aldrig slut haha, tror dock på att allt kommer vara värt i slutet. Hoppas ni mår bra där ute

 

crop top

Hej hörni! Har haft en bra dag med massa sol och enkla lektioner, så skönt.. Innan jag började hann jag även med att fixa en ny ansiktsmask som verkligen är himmelsk!! Ska visa er den i veckan. Annars kom jag hem relativt sent men hann med en timme i solen och sedan lite plugg på det. Imorgon väntas ytterliggare träffar med försäljning av biljetter, så om ni är intresserade av att komma till växjö och lyssna på Hanna Friberg och Ellinor Löfgren, HÖR AV ER! Det finns biljetter kvar:)) 

ootd

Hejsan! Hoppas allt är bra med er. 
 Inatt sov jag med tp och hade en kväll med en massa matlagning samt efterrätt, mhhh. Nu däremot ska jag snart gå mot bussen och runt 12 har jag möte angående projektet. Har endast 2 lektioner efter det och ska sedan möta en del folk för att sälja biljetter, kul!! 

Nu ska jag äta frukost och sedan vidare

söndag

Hej läsare! Har haft en jätteskön helg förutom imorse när smärtor kom tillbaka och jag har spenderat min morgon på sjukhuset med lite nya mediciner och kommande undersökningar:/ Ser ut som att jag är påväg att bli frisk nu iaf haha. Så himla tråkigt att alla dagens planer blev förstörda men får en vilodag med en hel del plugg. 

Sitter förutom med ett spanskaprov och kollar lite biljetter här & där.. En resa till bästavän i Stockholm och ett par veckor i NY är något jag verkligen vill. Det bästa är inte att vara i storstaden och shoppa, ni anar ej hur skönt det är att bara strosa omkring i ett helt vanligt område och känna sig så långt bort från allt och alla och bara vara sig själv haha.. aja det är ett tag till:)) Kanske kommer tp senare, vore mys när resten av la familia ska på lakers. 

Puss

3am

New zara

 

 

Från Zara, tryck HÄR för att komma till dem. Puss

late

Hej! Bloggen här har stått stilla så mycket som möjligt då denna veckan har varit något av det värsta.. Vårt projekt har verkligen gått igång och vi har nu gått ut med försäljning!  Så bra haha.. Annars har veckan varit stel och tråkig? Inatt sov thage här och har varit död i skolan, kan ej hantera:)) Well, imorgon däremot är jag ledig vilket ska bli en catch-up dag med massa plugg, övningskörning och hämta ut ett par nya byxor som kommer på bild. Sedan kommer även tp och vi ska ha myskväll, välbehövligt? mmmmm. Resten av helgen är än sålänge oklar. 

pusshej

är väldigt bildlös atm

perfekta skor

Fick idag hem de mest perfekta sommarskorna<33 

atm

Hej!! Slänger in ett jättesnabbt inlägg då jag måste rusa mot bussen haha, ska strax till växjö och gå på tovili haha och efter det lite festligheter. 

Igår slutade jag runt 9 på morgonen... men passade på med lite plugg och en hel del sponsring lyckades vi få in till vårt projekt som kommer bli helt galet! Tror nog väldigt många kommer uppskatta det och vill så gärna att så många som möjligt kommer vilja deltaga.. mer info kommer senare:))) Senare gick vi ner till askelyckan och fikade, vidare mot frida myste och tillsist en runda på stan där jag mötte upp tp och åt en supergod middag på båten. Vädret är allt just nu<3 

Imorse jobbade jag mellan 07.00-10.00 och åkte snabbt hem igen och somnade om:)) Annarshar jag legat i solen med tp och fått lite sol. 

HÖRES

onsdag

Idag rullade verkligen skoldagen på och slapp ett par timmar i eftermiddag och lyckades även komma hem en bra stund tidigare än väntat! Så skönt med tanke på vädret som är amazing. Annars har jag varit väldigt effetkiv och äntligen kommit igång på en svenskauppsats och även lite spanska på det. 

Imorgon är det en kort dag samt en runda på stan med mamma i vxo för att hitta ännu ett par nya skor som jag kollat på, visar i bloggen senare. Sedan är det träning, hem till pappa och troligtvis träffa tp en sväng. 

PUSS

       

q/a

                                                                                                                          anonym 
6 april 2015 12:14
                                                                                                                  -    hur är dem i storlekarna?
Fick en fråga igår om en klänning jag visade för några inlägg sedan som jag skulle beställa från Nelly. Fick även hem den för en vecka sedan och kan bara säga att storlekarna är helt normala haha, XS passar mig superbra som är ca 160 cm:)) 
                               ¨
                           
                                                                                                                      Finns HÄR
 
 

NB

Hej hörni! Började dagen med idrott som sedan rullade på med 2 matte-lektioner. Hyfsat smidigt och efter det fortsatte dagen på stan med jossan och frida där jag även införskaffade mig ett par egna New Balance som jag kollat på så himla länge och hade tänkt beställa senare i veckan! Hade verkligen turen på min sida då det visade sig att storlekarna inte alls var som det brukar haha:)) Lite senare hamnade vi på deco och fikade & pratade igenom en veckas händelser. Favoriterna. 

 

hooome

Hej!! Hoppas ni har haft en jättebra vecka, vilket jag verkligen har haft. Har endast åkt en massa och bara myst. Har även fått en hel del färg i ansiktet haha, vilket är så skönt också. En vecka i Idre räckte dock gott och väl och är helt slut nu och inte ett dugg utvilad till kommande skolveckor:/ Har däremot haft ett perfekt lov vilket kompenserar en del.

Imorgon är det skola osv med en inställd lektion vilket byts ut mot en runda på condeco med jossan, saknar my babes<333 Och sedan hem och råplugga inför hemske veckor:)) FUN. 

PUSS

Upp