Annie Welin

weekend

hej!! helgen har varit helt ok ändå. I fredags tränade jag, åt raclette och myste hela kvällen. Jobbade i lördags mellan 7-15 och åkte sedan till växjö för klassfest. Kvällen slutade väldigt bra och jag och jossan vandrade hemåt 06.00 imorse hahah, missade bussen och fick en bra lång motionsrunda:)) Somnade igen hos henne och åkte sedan hemåt runt 12. Resten av dagen har spenderats i Bolmstad med släkten och firat Mors-dag! Kom nyss hem och ska skriva klart en presentation i psykologi.

P&K

T O R S D AG

Hej!! De senaste dagarna har varit snäppet bättre och fått tillbaka en hel del bra resultat. Har även hunnit med att ta ett nytt pass idag då det är 3 ynka veckor kvar tills vi flyger iväg!! WOW. Ska bli så skönt med värme och att pusta ut i tre veckor med mina favoriter.. Nu däremot står endast matte på schemat då det är omprov i nationella imorgon:/ Vill inte ännu en gång haha. Aja, vi överlever.

PUSS

senaste dagarna

Hej bloggen! Denna veckan har varit kaos än så länge och har mått sådär. Det mesta har rett ut sig haha efter en del diskussion med en urusel lärare:) Annars var föregånde helg på top, firade Amelia och Amelia på kvällen i fredags och det var lika bra som vanligt! I lördags var endast en pluggdag och i söndags åkte jag båt. Annars har jag haft lite redovisningar och friluftsliv på idrotten. Har även tränat en hel del och lunchat på stan idag med tjejerna. Hoppas ni mår bra! 

natural

Hej!! Matten igår var bara ett stort skämt och att vi kanske ska få göra om det är ju sjukt. Kom iallafall hem runt 4 och vid 7 kom tjejerna och en stund senare var biljetterna till NY bokade! Världens bästa känsla. Allt går lite lättare med det i baktanken när jag atm sitter med 2 inlämningar, en debattartikel, en presentation och förberedelser för debatt :)) Annars var dagens lektioner inställda och jag var hemma igen vid 10 och hann träna ett par timmar innan jag var hemma. Hoppas er dag var bra, hörs sen!

NY 2015

Idag var jag ledig från skolan pågrund av att jag inte hade presentation som en del andra hade. Vaknade i tid ändå och började med läxor. Mår typ sådär, antar att stressen inför allt är en del av det. Annars är allt egentligen på top! Imorgon kommer tjejerna hem till mig och vi ska boka biljetter till New York!!! Att jag skulle dit var ingen nyhet då det börjar bli en vana, men att denna gången ta med mig mina två bästa vänner??? LOCO. I 3 veckor kommer vi pendla lite mellan kusin 1 och kusin 2 haha, lite i New Jersey och lite i Philly. Kommer fira 4 juli med konsert, passa kusinbarn och verkligen leva. Att det också bara är 4 veckor kvar är sjukt och underlättar vardagaen bra mycket..

just precis så

långhelg

Och där var ännu en långhelg avverkad.. Har haft händelserika dagar med blandannat en hemsk kväll på grace som slutade med att jag kom hem runt 7 på morgonen och sov hela dagen. Pluggade lite också och blev sjuk igen så nya mediciner fick hämtas och mådde okej igen till kvällen. Igår jobbade jag mellan 7.00 - 15.30 och cyklade hem i 100 km för att duscha och snabbt tillbaka till stationen för att möta upp ville och åka hem till honom med jossan och frida. Vi försökte grilla lite haha och fick sedan skjuts hem igen och som jag sen hamnade hos Simon ett tag som hade fest vilket var mysigt och kul det med. Somnade gott igen för att idag jobba mellan 06.30 - 10.00. Annars har denna dagen bestått av bara matte inför NP, och nu ska jag äta pizza med familjen och sen kanske jag har planer, får väl se. PUSSHEJ

mbmj

Fick igår en liten present vilket är så uppskattat då denna parfym bokstavligen är den bästa.. Ni hittar den lite överallt. puss

        

före/efter

Hej! Som sagt gick nationella inte så bra vad jag tror nu men kompenserade med lite egentid på stan för nytt hår och naglar. Hann med lite ärenden med jossan också och hittade en ny topp. Var hemma ganska sent igår men åkte sen iväg på tacokväll vilket var mysigt. Idag har jag solat och ska snart iväg till växjö, troligtvis ska vi på grace:)) Imorgon åker vi även iväg till IKEA hahah och äter .. 

värdelösa människa

hej igen! Igår hade jag en ganska värdelös dag utab lektioner men fick ändå pallra mig iväg för ett möte med banken. Allt löste sig och äntligen är det mesta med projektet under kontroll, bilder är på gång haha.. 
Annars då.. Idag hade jag endast 2 mattelektioner och gick sedan hem igen för att plugga en massa opponering inför imorgon och läst på lite om nationella som även kommer imorgon:)) Värsta som finns är hörförståelse, verkligen sämst på det. Dagen imorgon går väl ändå hyfsat fort och vid 3 har jag en tid inbokad för sling och klipp! Äntligen!! Kanske slänger in en tid för mina naglar men får se hur långt ekonomin håller. Kvällen imorgon vet jag inte vad som händer, hoppas på något spontant. PUSS

konfirmation

Hej!! Hela dagens har endast bestått av konfirmation och filmtittande. Har verkligen inte ork för något annat när febern vägrar ge med sig haha.. Annars väntar ett långt jobbpass imorgon och sedan återstår det att se. Hoppas på en lugnare vecka framöver.. :))) Puss

It's buzzcut season anyway

torsdag

Hej på er! Igår och idag har varit bland det värsta, iallfall igår haha.. Allt har verkligen gått rakt åt helvete men det löser väl sig, får kämpa på lite till. Annars idag har jag och mina bästa kommit fram lite mer om hur vår sommar kommer se ut och den kommer var allt ifrån dålig, berättar framöver när allt är klart. Förresten kommer lite bilder från Hanna och Ellinors föreläsning med, allt är väldigt försenat när det gäller efterarbetet haha. Har även varit dödssjuk dessa dagar och pallrade mig upp ur sängen halv 6 med 39 i feber och ett nationella väntandes:))) Klarade av resten av dagen och pluggade matte men imorgon vägrar jag, ska stanna hemma och catcha upp en del försenade läxor. Hoppas ni mår bättre! PUSS

Igår var jag även på grillning i Bolmstad och träffade mina kusiner och hennes nya bebis<33

 

senaste x10

Hej!! Dessa senaste dagar har varit så himla fyllda, har inte hunnit med något alls egentligen. I lördags började jag med en pannkaksbrunch med Nellie hos mig och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon åkte hem till kvällen och jag fixade till mig lte innan jag mötte upp Amanda hos henne och sen rullade det in mer och mer folk under kvällen och hade en toppenkväll. Somnade gott runt 2 och gick upp 6 för jobb :)) Jobbade fram till 4 och hann med en del plugg på det. 

IGÅR Var det äntligen dags för vårt projekt att göras och vi hade en så bra dag med Hanna och Ellinor som började med en lunch på rosegarden och fortsatte sedan med massa förberedelser.. Och sedan ramlade det in ca 200 människor haha och kvällen slutade runt halv 7 när alla efter städning och fotografering kunde åka hem.. 

Idag har det varit betydligt lugnare och hade endast 3 lektioner, i veckan väntas det dock 2 nationella i engelska.. 

P&K

valborg

hej alla. Valborg igår var väldigt lyckat med mina bästa vänner. Vi hade förfest hos alexander och träffade en massa folk. Lite senar egick vi vidare mot fest nr 2 hos Lis och åkte sedan vidare på efterfest. Resultatet blev en väldigt bra kväll haha. Vi somnade sedan gott hos Frida runt 3 och åkte hem ikväll. Ikväll ska jag troligtvis inte vara hemma, hoppas ni hade en superkul valborg!


Upp